Wimperextensions

Wimperextensions lijken ook in Nederland een ware trend te worden. Mooie donkere wimpers accentueren de ogen. Veel vrouwen besteden elke ochtend dan ook flink wat tijd om hun wimpers met mascara of de krultang vol en lang te maken.

Lash lifting

Bij een Lash Lift worden de natuurlijke wimpers via een speciale techniek gekruld. Zo lijken de wimpers langer en krijg je een mooie open blik. Het resultaat houdt tot wel 8 weken lang! Probeer deze behandeling ook eens in combinatie met het verven van de wimpers.

De wimperstylistes zijn op dit moment niet telefonisch bereikbaar. We verzoeken u om een afspraak in te plannen via de mail.
IMG_5257
IMG_5257
IMG_5221

Questions and Answers

Wat zijn wimperextensions?

Bepaalde vragen over wimperextensions komen regelmatig terug. Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende vragen. De vragen zijn voorzien van korte en bondige antwoorden.

Hoe zien wimperextensions eruit?

Wimperextensions die op de juiste manier zijn aangebracht, zien er natuurlijk uit. De synthetische haartjes zijn nauwelijks van echte wimpers te onderscheiden.

Hoe lang kunnen wimperextensions blijven zitten?

Gemiddeld blijven wimperextensions 3/4  weken mooi zitten. Het is belangrijk dat de extensions op de juiste manier worden aangebracht. Uw dagelijkse activiteiten zijn medebepalend voor de levensduur van de wimperextensions. U kunt ervoor kiezen om de wimpers om de paar weken bij te laten werken. Zo bent u zeker van goed ogende wimpers.

Kunnen wimperextensions mijn eigen wimpers beschadigen?

Nee. Wimperextensions worden met speciale  lijm aan uw eigen wimpers bevestigd. De lijm blijft zowel zacht als flexibel. Uw natuurlijke wimpers ondervinden geen schade van de bevestigingslijm of de extensions. Let alleen wel op dat u niet te veel of te zware wimperextensions op uw eigen wimpers plaatst. Het is namelijk dan wel mogelijk dat uw eigen wimpers beschadigen.

Hoe kan ik wimperextensions verwijderen?

Als u de aangebrachte wimperextensions wilt verwijderen, doet u dat het beste met een speciale remover. Hiermee voorkomt u dat uw natuurlijke wimpers afbreken. De remover is in de regel verkrijgbaar bij beautysalon waar u de wimperextensions heeft laten plaatsen. De extensions van de wimpers kunt u beter door een professioneel laten verwijderen dan dat u dit zelf doet.

Moeten wimperextensions bijgewerkt worden voor een mooie uitstraling?

Geadviseerd wordt om de extensions iedere 2 tot 3 weken bij te laten werken. Wacht u langer, dan bestaat de kans dat de extensions uitvallen. Regelmatig bij laten werken voorkomt dat u een hele nieuwe set wimperextensions dient aan te laten brengen. Uw eigen wimperharen vallen namelijk elke 45 tot 60 dagen uit. Dit wordt veroorzaakt door het natuurlijke haargroeiproces. Vermijd het veelvuldig aanraken van de extensions, ze kunnen hierdoor eerder uitvallen. Bijwerken gebeurt om de uitgevallen wimperextensions te vervangen.

Hoe kan ik mijn wimperextensions reinigen?

Het schoonmaken van wimpers kan met speciale schoonmaakborsteltjes. Gebruik deze in combinatie met olie vrije reinigingsproducten (speciale foam voor de ectensions). Vermijd het gebruik van wattenschijfjes en/of wattenstaafjes, deze kunnen tussen het ooglid en de extensions blijven hangen.