Welkom bij Simply Unique! Wij zijn een alles-in-één beauty salon voor de moderne vrouw. U kunt bij Simply Unique terecht voor uw nagels, wimper extensions, lash lifting, voor uw haren, keratine behandelingen en visagie.

Voor meer informatie en prijzen kunt u onze prijzen bekijken. Mocht u vragen hebben dan kunt u ons contactformulier invullen. Ook kunt u indien gewenst een afspraak maken via het afspraak formulier.

Lashes

Wilt u s ’morgens wat langer in bed blijven liggen en wakker worden met een frisse look, met mooie vollere en langere wimpers? Wimperextensions zijn in dat geval een ideale oplossing.
We werken met 100% zijde wimperextensions van Fabelash en zijn gespecialiseerd in het “One by One” techniek. Voor meer effect en vollere wimpers gebruiken we ook de 3D techniek.

Prijzen

Nails

U staat er niet altijd bij stil maar uw nagels en handen zijn een deel van uw visitekaartje. Bij kennismaking komen zij vaak het eerst in contact. Mooie nagels en verzorgde handen geven een zelfverzekerd gevoel. Bij Simply Unique kunt u uw nagels kwalitatief laten verzorgen, verstevigen en eventueel te verlengen tegen een aannemelijke prijs.

Prijzen

Haren

In onze salon hebben wij alle aandacht en tijd voor je. Heb je een vraag over een behandeling? Of zin in een trendy kapsel of verfrissende haarkleur? Wij geven je graag een persoonlijk en passend advies

Naast onze basis (haar)behandelingen verzorgen wij ook: De tape-in extensions, gemaakt van 100% natuurlijk haar, bieden een onopvallende en lichtgewicht oplossing voor een week, een maand of langer.
Deze vernieuwende extensions sluiten naadloos aan op je eigen haar en zijn zo licht dat je vergeet dat je ze in hebt.

Prijzen

Visagie

Daarnaast hebben we ook een professionele visagiste in ons team. Zij werkt alleen met hoog kwalitatieve make-up en laat u stralen voor elke gelegenheid. Voor een mooie look voor een feestje, bruiloft of  voor een fotoshoot kunt u bij ons terecht.

Prijzen

En meer..

Voor verschillende soorten huidsverzorgingen, massages en waxen, zie onze prijs lijst.

LAATSTE TECHNIEKEN

Maak gebruik van de laatste technieken.

BESTE PRIJS EN KWALITEIT

Benut de beste prijs kwaliteit verhouding.

GOEDE SERVICE

Geniet van een goede service.

WE NEMEN DE TIJD VOOR U

Wij helpen u graag persoonlijk.

Partners