Antwoorden op veelgestelde vragen kunt u hieronder vinden. Klik op de vraag om het antwoord uit te klappen.

Question Wat is het verschil tussen one by one wimper extensions en 3D – 6D wimper extensions?
AnswerHet verschil tussen one by one en 3D- 6D wimperextensions is het volume. Bij 3D-6D wimperextensions zijn de haartjes dunner en lichter zodat er meerdere wimperextensions op 1 natuurlijke wimper geplaatst kunnen worden, voor een mooi vol en waaier effect. Zonder de natuurlijke wimper te verzwaren. Een uitkomst voor mensen met weinig eigen wimpers om toch een natuulijk vol effect te creëren. Voor diegene die een super vol effect wensen is deze methode ideaal.
Question Beschadigen mijn eigen wimpers?
AnswerNee, je eigen wimpers beschadigen niet, mits deze op de juiste wijze worden aangebracht en de nazorg maatregelen zorgvuldig worden opgevolgd.
Question Hoeveel wimper extensions worden er per oog geplaatst?
AnswerDit zijn er een hele hoop. Per oog worden er circa 80 tot 120 extensions geplaatst. Dit is afhankelijk van je eigen natuurlijke wimpers.
Question Hoe zoek ik de gewenste look uit?
AnswerEr zijn diverse lengtes en diktes mogelijk. De styliste zal eerst een consult met de klant houden om de type en style uit te zoeken. Hierbij houdt de styliste rekening met de natuurlijke wimperharen. Bij iedereen is de sterkte en de lengte van de wimperharen anders. Hier houden we rekening mee bij het creëren van een look of een style. Het eindresultaat moet natuurlijk en langdurig houdbaar zijn.
Question Hoe zorg ik voor mijn nieuwe wimper extensions?
Answer• Zorg dat de wimpers de eerste 48 uur na de behandeling niet nat worden.
• Vermijd hete stoom en sauna’s.
• Vermijd stromend water direct op uw wimpers.
• Wrijf niet in de ogen.
• Gebruik alleen mascara op waterbasis. Als u mascara wilt gebruiken, breng dit dan aan van het midden tot de top, niet op de wortel van de haar.
• Gebruik op water gebaseerde make-up remover.
• Laat de extensions niet permanenten.
• Gebruik geen mechanische wimperkruller/tang
• Trek niet aan de wimpers (de natuurlijke wimpers kunnen voortijdig uitvallen, je kunt de haarschachten beschadigen, dat kan blijvende schade veroorzaken).
• Kan ik wimper krullers gebruiken?
• We raden niet aan om mechanische wimperkrullers te gebruiken, omdat ze de wimpers kunnen beschadigen en mogelijk ook de natuurlijke wimpers. De extensions hebben al een natuurlijke krul en is het niet nodig om deze alsnog te gaan krullen.
Question Kan ik met de wimper extensions zwemmen, douchen, sporten of een kuuroord bezoeken?
AnswerJa dat kan. De wimperlijm die wordt gebruikt is waterproof, dus kunt u douchen, zwemmen, sporten etc. U moet wel goed voor de wimper extensions zorgen. De eerste 48 uur na de behandeling mogen de wimpers niet nat worden, ook niet om te wassen.
Question Hoe vaak moet ik de extensions bij laten werken?
AnswerWe raden u aan iedere twee tot maximaal drie weken terug te komen. Als u te lang wacht vallen de extensions uit en moet u een hele nieuwe set aan laten brengen. De natuurlijke wimperharen vallen iedere 45 tot 60 dagen uit als onderdeel van de natuurlijke groeicyclus en worden op natuurlijke wijze vervangen door een nieuwe haar. Andere factoren zoals blootstelling aan stoom of het vaak aanraken van de ogen kunnen ervoor zorgen dat de extensions eerder uitvallen. Het bijwerken van uw wimpers is nodig om uitgevallen extensions te vervangen. Het bijwerken duurt gemiddeld een uur.
Question Hoe lang blijven wimper extensions zitten?
AnswerMet de juiste manier van aanbrengen blijven wimper extensions de hele natuurlijke groeicyclus van de eigen wimpers zitten. Dit is voor iedereen anders en hangt ook af van de dagelijkse activiteiten. Over het algemeen is het raadzaam om iedere twee tot drie weken terug te komen om de wimpers bij te laten werken. Er wordt een speciale waterproof wimperlijm gebruikt. De meeste klanten hebben geen last van deze lijm, maar iedereen heeft een ander niveau van gevoeligheid.
Question Hoe lang duurt het zetten van wimper extensions?
AnswerDat hangt af van je eigen wimpers. Gemiddeld duurt het van 1.5 tot 2 uur.
Question Hoe gaat het zetten van wimper extensions?
AnswerWe plakken de onder-wimpers van het model af met de tape of speciale oogpads. We bereiden de wimpers voor met primer en daarna maak je met de tweezer een wimper vrij en met de andere tweezer pakken we een wimper extension, deze wordt in de lijm gedipt en bevestigt op de wimper en zo gaan we wimper voor wimper plaatsen.
Question Is een nabehandeling noodzakelijk?
AnswerJa, wel als u de nagels mooi wilt houden. Na enkele weken groeien de nagels waardoor ze eerder kunnen beschadigen of breken. Met een nabehandeling worden de nagels weer hersteld waardoor ze in optimale conditie blijven.
Question Kunnen de nagels van een nagelbijter of probleemagels verlengt worden?
AnswerJa, dat is mogelijk, ook al is het maar 1 mm.
Question Hoe snel groeit een nagel gemiddeld?
AnswerDe nagel groeit net als een oppperhuid. De nagel groeit met een snelheid van 2 tot 3 mm per maand. In de zomer groeit de nagel sneller dan in de winter. Ook bij het ouder worden neemt de groeisnelheid af dan op jongere leeftijd.
Question Welke nagel producten gebruikt Simply Unique?
AnswerBij Simply Unique maken wij alleen gebruik van de beste producten. Producten van CND behoren tot de standaard bij Simply Unique.
Question Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
AnswerWe houden u op de hoogte via e-mail over uw bestelling. Kijk in onze webshop bij het product dat u heeft besteld om te kijken wat de levertijd is. Dit varieert per product van minimaal 1 werkdag tot maximaal 5 werkdagen. Indien u vragen heeft neemt u dan alstublieft contact met ons op.
Question Ik heb niet alle artikelen uit mijn bestelling ontvangen.
AnswerIndien u uw bestelling hebt gedaan en daarbij een account hebt aangemaakt, of als u al eerder een account had aangemaakt, ziet u wanneer welke artikelen verzonden zijn als u inlogt op Uw account. Zijn alle artikelen op dezelfde dag verzonden, maar heeft u ze niet allemaal ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.
Question Hoe snel ontvang ik een bestelling?
AnswerSimply Unique vermeldt bij elk artikel een indicatieve levertijd. Kijkt u alstublieft in onze webshop bij het bestelde product wat de levertijd is.
Question Mijn bestelling is verzonden, maar ik heb die nog niet ontvangen.
AnswerWij streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Kijk in onze webshop bij het product dat u heeft besteld om te kijken wat de levertijd is. Dit varieert per product van minimaal 1 werkdag tot maximaal 5 werkdagen. Indien u vragen heeft neemt u dan alstublieft contact met ons op.
Question Welke bezorgopties kan ik kiezen?
AnswerU kunt uw bestelling thuis, of op een ander adres laten bezorgen of eventueel afhalen in onze vestiging. Tijdens het bestellen, bij het controleren van uw adresgegevens ziet u uit welke opties u kunt kiezen. Hieronder vind u ze op een rijtje:

– Afhalen, kijk voor het afhaal adres op de Contact pagina van onze website.
– Bezorgen (Kosten voor briefpost zijn €2,50 en de kosten voor pakketpost is standaard €5,-)
– Gratis bezorging bij een besteding van meer dan €99,-

Question Wat zijn de verzendkosten?
AnswerU kunt uw bestelling thuis, of op een ander adres laten bezorgen of eventueel afhalen in onze vestiging. Tijdens het bestellen, bij het controleren van uw adresgegevens ziet u uit welke opties u kunt kiezen. Hieronder vind u ze op een rijtje:

– Afhalen, kijk voor het adres op de Contact pagina van onze website.
– Bezorgen (Kosten voor briefpost zijn €2,50 en de kosten voor pakketpost is standaard €5,-)
– Gratis bezorging bij een besteding van meer dan €99,-

Question Wordt een bestelling gratis bezorgd?
AnswerBestellingen vanaf €99,- of meer verzenden we gratis. Voor bestellingen onder €99,- betaald u de volgende verzendkosten:

– Afhalen, kijk voor het adres op de Contact pagina van onze website.
– Bezorgen (Kosten voor briefpost zijn €2,50 en de kosten voor pakketpost is standaard €5,-)

Question Wat zijn de openingstijden van Simply Unique?
AnswerOnze openingstijden zijn:

Maandag t/m Vrijdag van 10:00 to 18:00
Op Zaterdag van 10:00 to 19:00
En op Zondag van 12:00 tot 19:00

Voor al uw vragen, kunt u bellen, een e-mail sturen of gebruik maken ons contactformulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Antwoorden op veelgestelde vragen kunt u hieronder vinden. Klik op de vraag om het antwoord uit te klappen.