Cursussen aangeboden door Simply Unique

Veel opleidingen en cursussen in Nederland zijn onvoldoende leerzaam en erg duur. Waardoor u dan de neiging hebt om weer iets anders te gaan zoeken terwijl dit misschien niet uw passie is. Wij van Simply Unique vinden dat er te weinig informatie gegeven word, niet voldoende aandacht besteed word aan de cursisten en er word heel makkelijk over de inhoud gedaan. Het is dus niet leerzaam en te kort. Dus binnen een paar uur kunt u uzelf wimperstyliste noemen. Wat onmogelijk is. Simply Unique heeft veel ervaring en werkt samen met verschillende stylisten.

Simply Unique kan u de volgende cursussen en trainingen aanbieden, waarbij wij onze kennis die we in de jaren hebben opgedaan aan jullie willen overdragen. Simply Unique geeft les aan kleine groepen zodat we volledig onze aandacht aan jullie kunnen geven.
U zult een certificaat ontvangen maar niet direct, pas als u bij 5 modellen wimpers naar behoren hebt gezet om zo uw kunnen volledig te hebben getoetst.
De cursus bestaat uit theorie gecombineerd met praktijk. Zo helpt u 5 verschillende modellen met verschillende vormen ogen en verschillende wensen. Waarbij u zult leren om de juiste lengte en dikte voor de klant te kiezen. Bij de eerste les krijgt u van ons een pakket t.w.v. 150 euro, waar u gelijk mee aan de slag kan. De cursus duurt 2 dagen, en na 5 modellen krijgt u een certificaat en begeleiden we u gedurende 6 maanden daarna, mochten er vragen ontstaan.

Mocht u interesse hebben, kunt u uzelf aanmelden via het online inschrijfformulier invullen onderaan  op deze pagina.

Cursus OnyByOne
Kosten: €350,- excl. BTW —- Incl. certificaat en pakket t.w.v. €150,- + 6 maanden begeleiding.

Cursus 2D 3D
Kosten: €450,- excl. BTW —- (Deelname toegestaan als u een One by One certificaat langer dan 6 maanden in uw bezit hebt). Incl. certificaat + pakket t.w.v. €190,- + 6 maanden begeleiding.

Cursus Spa Manicure (gecombineerd met manicure mbv een frees)
Kosten: €225,- excl. BTW —- Incl. certificaat + instrumenten t.w.v. €90,- en 10% korting op gellak en alle andere producten die u nodig zult hebben.

Voor de eerste les heeft u alleen instrumenten nodig en maakt u gebruik van onze producten, voor de tweede les dient u wel de rest van de producten aan te schaffen. Voor modellen zorgt Simply Unique.

Datum mogelijkheden voor de cursussen:

Cursus OneByOne
Momenteel zijn er geen OneByOne cursussen beschikbaar, neem alstublieft contact met ons op.

Cursus 2D 3D
Momenteel zijn er geen 2D 3D cursussen beschikbaar, neem alstublieft contact met ons op.

Cursus Spa Manicure
Momenteel zijn er geen Spa Manicure cursussen beschikbaar, neem alstublieft contact met ons op.

Meld u zich aan

* Invoer verplicht.

Uw naam*

Uw adres*

Uw e-mail*

Uw telefoon nummer*

Gewenste cursus* (houd de CTRL-toets vast om meerdere opties te kunnen selecteren)

Gewenste datum*
Cursus One by One:

Cursus 2D 3D:

Cursus Spa Manicure: